• darkblurbg

Weisessies ligt tussen Eindhoven en Venlo en is goed bereikbaar vanaf de A67, afslag 38 (Panningen - Helden - Maasbree) en vanuit de richting Nijmegen en Roermond via de A73 of de N277.

Onze locatie ligt in het buitengebied van de gemeente Peel en Maas in Noord-Limburg. Een fijne plek in een natuurlijke omgeving met veel rust en privacy. Aan het beekdal van de Molenbeek, tussen de dorpskernen van Grashoek, Panningen en Maasbree.

Weisessies werkt met respect en zorg voor mens en dier. De paarden leven met elkaar in kuddeverband. Alle basisbehoeften voor de paarden zijn aanwezig.

De paarden hebben dag en nacht bewegingsvrijheid, ook tijdens de weisessies. Ze hebben weidegang, hooi naar behoefte, schaduwplekken en een loopstal om in te schuilen. Er is een paardenpoel met natuurlijk drinkwater. De paarden gedragen zich sociaal en zijn betrouwbaar.

Verder zijn er goede voorzieningen voor ontvangst van groepen, intakegesprekken, vergaderfaciliteiten en nabespreking van een weisessie.

Maak vrijblijvend een afspraak zodat u een zich een beeld kunt vormen van de locatie en de mogelijkheden.

 

 

Wilt u langer genieten van het mooie Limburg of komt u voor een meerdaags arrangement, dan zijn er goede overnachtingsmogelijkheden in de omgeving:

Weisessies is aangesloten bij KREAC het Kwaliteitsregister voor Equine Assisted Coaches