In ons dagelijks leven hebben we er allemaal mee te maken: situaties waar je telkens tegenaan loopt en waar je last van hebt. Je denkt bijvoorbeeld je zaakjes op orde te hebben en steeds gebeuren er onverwachte dingen. Veel plannen hebben, maar geen energie om ze te realiseren. Je eigen bedrijf maar niet van de grond krijgen. Je soms onzeker of neerslachtig voelen zonder duidelijke oorzaak. Relaties die steeds stuklopen. Vaak in conflictsituaties terecht komen. Of juist altijd bezig zijn om de lieve vrede te bewaren.

Herken je dat en wil je weten hoe dat komt of wat er aan de hand is? Doe dan eens mee met een weisessie en ervaar in een natuurlijke omgeving met veel privacy hoe paarden je meer duidelijkheid kunnen geven.

De weisessies voor particulieren zijn op zaterdagmorgen. Er wordt gewerkt in groepen van 6 tot 8 mensen. Tijdens een weisessie worden vragen van de deelnemers behandeld. Als je zelf geen vraag inbrengt, kan je een weisessie als representant ervaren. Je representeert dan iets of iemand voor degene die een vraag inbrengt. Daar is geen ervaring voor nodig en het levert voor jezelf altijd waardevolle informatie op.

Wil je meer weten? Download de brochure of lees de voorbeelden op de pagina Praktijk.

Aanbod en tijden:

Weisessies voor groepen (vanaf 6 personen) op zaterdagen van 10.00 tot 13.00 uur bij voldoende aanmeldingen. Ontvangst vanaf 9.30 uur met koffie, thee en Limburgse vlaai. 

Weisessies voor 1 of 2 personen op afspraak.

Inschrijving na schriftelijke aanmelding via het contactformulier of met een e-mail naar info@weisessies.nl met vermelding van je contactgegevens.

Van tevoren ontvang je per email een bevestiging voor je deelname en informatie over het definitieve programma en andere bijzonderheden.

Tarieven:

De kosten per weisessie bedragen (inclusief btw):

  • Voor groepen vanaf 6 personen: € 50,- per persoon
  • Voor 1 persoon: € 100,-
  • Voor 2 personen: € 150,-

Heb je interesse of vragen? Vul het contactformulier in of mail ons op:  info@weisessies.nl