• darkblurbg

Als ondernemer, manager of bestuurder krijg je soms te maken met situaties waar je moeilijk grip op krijgt. Hard werken, trainingen, opleidingen of reorganisaties helpen niet echt. Energie, motivatie, tijd en geld lekken weg. Herkent u dit? Dan kan het gaan om vragen of belemmeringen die ontstaan zijn door gebeurtenissen die niet direct voor de hand liggen. Tijdens een weisessies wordt een situatie en vragen daarover opgesteld tussen de paarden. Mogelijke oorzaken komen aan het licht en oplossingsrichtingen kunnen onderzocht en getest worden. De wijsheid van paardenkudde laat zien waar het werkelijk om gaat. Dat levert nieuwe en vaak verrassende inzichten en ervaringen op waarmee zaken in beweging komen.

Weisessies werkt voor profit en non-profit organisaties. Daarnaast werkt Weisessies samen met andere consultants en professionals die voor de zakelijke markt werken. Een weisessie is dan onderdeel van een opleiding of training voor hun klanten.

Aanbod

Weisessies voor bedrijven, organisaties of teams. Deze sessies duren ongeveer drie uur (dagdeel), met tussentijds een pauze. Per sessie worden actuele vragen of thema’s onderzocht. Dat kan met het eigen team of de eigen medewerkers. Er kan ook gewerkt worden met voor u onbekende representanten.

Individuele coachtrajecten bestaande uit (ongeveer) 6 coachsessies van 1,5 uur per sessie en inclusief intake en formulering van de coach opdracht. Een traject bestaat uit het ervaringsgericht verkennen en verdiepen van de coachvraag, onderliggende patronen en oplossingsrichtingen met behulp van de paarden.

Daarnaast verzorgt Weisessies arrangementen of workshops die gecombineerd kunnen worden met een uitgebreider programma. Een weisessie kan bijvoorbeeld een waardevolle bijdrage leveren aan:

 • Opleidingen, trainingen of organisatie-ontwikkeltrajecten.
 • Een 'heisessie' voor leidinggevenden om scenario's te onderzoeken of om een nieuwe koers te testen.
 • Een project start-up met verkenning van het krachtenveld, de middelen, randvoorwaarden, weerstanden of risico’s.
 • Een bedrijfsuitje waarbij de paarden voor een uitdagende en leerzame ervaring zorgen.

In overleg maakt Weisessies voor u een programma op maat met een offerte. Om vrijblijvend een indruk te krijgen, bent u van harte welkom op onze locatie.

Tarieven 2022

 • Begeleiding en nabespreking van de weisessie in overleg op basis van uurtarief.
 • Accommodatie per dagdeel: € 15,- per persoon (inclusief koffie, thee, Limburgse vlaai)
 • Accommodatie per dag: € 40,- per persoon (inclusief koffie, thee, Limburgse vlaai en lunch)
 • Individuele coaching:
  • coachsessie van 1 tot 1,5 uur: € 90,-
  • coachtraject van 6 sessies (inclusief intake): € 500,-

Weisessie valt onder de regeling voor kleine ondernemers en is vrijgesteld van BTW.