• darkblurbg

In organisaties krijg je soms te maken met situaties waar je moeilijk grip op krijgt. Meestal gaat het dan niet over de zichtbare lagen in een organisatie, zoals inhoudelijke zaken, werkprocessen of bepaald gedrag. Dezelfde symptomen komen steeds terug. Trainingen of reorganisaties helpen niet echt. Energie, motivatie, tijd en geld lekken weg. Herkent u dit?

Dan kunnen oorzaken liggen bij gebeurtenissen die niet direct voor de hand liggen. Oorzaken die herleid kunnen worden naar drie universele oerkrachten (binding, ordening en balans) die werkzaam zijn in de onderstroom van alle systemen. Zo ook in die van een organisatie of bedrijf.

Een weisessie kan inzicht geven in de onderstroom van organisaties. Als we werken tussen de paarden dan sluiten we aan bij de overlevingsprincipes van de paardenkudde. De deelnemers worden onderdeel van de kudde en de paarden reageren op de vragen of thema's die worden ingebracht vanuit de drie universele oerkrachten. Ze brengen de onderstroom in beeld. Hun interventies richten zich altijd op balans, vitaliteit en het voortbestaan van het gehele systeem. Dat levert vaak verrassende inzichten op die organisaties weer in beweging brengen.

Zakelijk aanbod

Weisessies voor bedrijven en organisaties. Deze sessies duren ongeveer drie uur (dagdeel). Tijdens de weisessie worden actuele vragen of thema’s onderzocht. Dat kan met medewerkers uit uw eigen organisatie. Er kan ook gewerkt worden met alleen de paarden, desgewenst aangevuld met representanten die niet bekend zijn met uw organisatie. Informatie uit de organisatieopstelling is dan zuiver en wordt niet belast met eventuele persoonlijke dynamieken van medewerkers. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Individuele coachtrajecten bestaande uit een aantal weisessies van 1 tot 1,5 uur, met gratis intake. De coachopdracht wordt vooraf in overleg met coachee en opdrachtgever afgestemd en geoffreerd. Een individueel traject bestaat uit het verkennen en verdiepen van de coachvraag, het onderzoeken van onderliggende patronen en het testen en ervaren van oplossingsrichtingen.

Weisessies verzorgt arrangementen of workshops die gecombineerd kunnen worden met een uitgebreider programma. Een weisessie kan bijvoorbeeld een waardevolle bijdrage leveren aan:

 • Opleidingen, trainingen of ontwikkeltrajecten.
 • Een 'heisessie' of 'brainstormsessie' om een nieuwe koers uit te zetten of producten te testen.
 • Een project startup met verkenning van krachtenvelden, weerstanden of risico’s.

In overleg maakt Weisessies een programma op maat met offerte. Maak vrijblijvend een afspraak op onze locatie om u te laten informeren over de mogelijkheden,

Tarieven 2024

 • Accommodatie per dagdeel: € 15,- per persoon (inclusief koffie, thee, Limburgse vlaai)
 • Accommodatie per dag: € 40,- per persoon (inclusief koffie, thee, Limburgse vlaai en lunch)
 • Begeleiding van een weisessie met meerdere deelnemers: in overleg en op basis van uurtarief á € 120,- per coach
 • Individuele coaching:
  • eenmalige weisessie van 1 tot 1,5 uur: € 120,-
  • vervolg-weisessies: € 100,-
  • coachtraject van 6 weisessies, inclusief gratis intake: € 600,- (te verdelen over maximaal 1 jaar)
  • coachtraject van 10 weisessies, inclusief gratis intake en tussentijdse evaluatie: € 950,- (te verdelen over maximaal 2 jaar)

Weisessies valt onder de regeling voor kleine ondernemers en is vrijgesteld van BTW.