Weisessie 30 september

Weisessie 30 september

Zaterdagmorgen 30 september is de eerstvolgende weisessie voor particulieren. Wil je meedoen? Meld je dan aan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@weisessies.nl

Een paard denkt in 'wij'

Een paard denkt in 'wij'

In het onderstaande artikel beschrijft Bibi Schreuder haar ervaringen met de systemische wijsheid van paarden voor het werk met opstellingen. Bibi heeft jarenlang ervaring als opsteller en opleider in systemisch werk en is verbonden aan het Hellingerinstituut. Daarnaast levert zij een bijdrage aan de systemische opleiding met paarden bij Bureau Wind van Ruud Knaapen.

In het dal van de Grote Molenbeek

In het dal van de Grote Molenbeek

De locatie van Weisessies ligt in een landelijke omgeving in het beekdal van de Grote Molenbeek, die ontspringt in Grashoek en uiteindelijk uitmondt in de Maas. Vroeger was de Grote Molenbeek alleen bedoeld om het regenwater af te voeren, maar het gebied is nu weer ingericht als een natuurlijke beek met aantrekkelijke wandelroutes. In korte tijd is er een overvloed aan nieuwe natuur ontstaan waar van alles te zien is en het gebied zal de komende jaren alleen maar aantrekkelijker worden.